Skip to main content

SJOA Sommerleir 2024

Mandag 24. juni – fredag 28. juni
Klokken 09.00 – 16.00 hver dag
Barn fra 1. – 10. klasse

Bølge
Bestill nå

Den ultimate sommerleiren
En uke med opplevelser!

Er du klar til å gi barna dine en sommer de sent vil glemme? Sjoa sommerleir tilbyr en enestående mulighet for barn og ungdom til å utforske naturen, utfordre seg selv og skape minner for livet. Vi ønsker velkommen til en leiropplevelse som kombinerer spenning, moro og læring ute i naturen.

Les mer

Aktiviteter i vann, til lands og i lufta – utforsk naturens spenning

For de som elsker vann og eventyr, venter spennende opplevelser. Våre profesjonelle guider vil veilede deltakerne gjennom:

  • Rafting: Sammen i raftingflåtene padler vi gjennom det brusende vannet og morsomme bølger. Erfarne guider tar med hele gjengen nedover Gudbrandsdalslågen, en raftingelv som passer selv de minste deltakerne. En uforglemmelig opplevelse med samarbeid og adrenalinfylt moro.
  • Juving: Ved å utforske elvas naturlige juv får deltakerne muligheten til å klatre, krype og hoppe fra klipper ned i krystallklart vann. En spennende og utfordrende aktivitet som fremmer styrke og selvtillit.

I tillegg til opplevelsene på elva, inviterer vi barna til å utforske fjellnaturen og utfordre seg selv i vår klatrepark. Her kan de forvente:

  • Fjelltur: Ledet av våre erfarne guider vil barna og ungdommene begi seg ut på fjelltur, hvor de vil oppdage hvor interessant og spennende det norske fjellet kan være.
  • Hundekjøring: Her vil barna oppleve gleden av å samarbeide med våre firbeinte venner. En unik opplevelse som kombinerer teamwork og nærhet til naturen.
  • Villmarksdag: Vi fisker, griller, padler packraft og koser oss ute hele dagen. Vi lærer om forskjellige planter og dyr og vi lager pinnebrød og s’mores. Vi holder fiskestenger og barna har med seg klær for forskjellig vær.
  • Klatrepark: Vår klatrepark gir deltakerne muligheten til å utfordre seg selv blant tretoppene. De vil klatre, svinge og bevege seg fra tre til tre, alt under tilsyn av erfarne instruktører som passer på at sikkerheten blir ivaretatt. Barna får en opplevelse full av latter, utfordringer og høy grad av mestringsfølelse.

Aktivitetene blir endelig tilrettelagt i forhold til antall påmeldte og det endelige dagsprogrammet vil bli sendt etter påmeldingsfristens utløp. Deltakerne vil deles i mindre grupper etter alder, slik de blir lettere kjent med hverandre.

Påmelding: Senest 29. Mai 2024.

Tid & Sted: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 OTTA.
Hver dag klokken 09.00-16.00.
Barna kan tidligst leveres kl. 08.00 og hentes senest kl. 17.00

Start: mandag 24. juni, klokken 09.00
Slutt: fredag 28. juni, klokken 16.00

Priser: Pris kr. 3995,- for en deltaker, søskenmoderasjon 15%.
Alt utstyret dere trenger er inkludert i prisen.
Det kan tilkjøpes en pakke med overnatting og frokost pr. natt til spesial pris.
Fredag 28. juni kl. 16.00 til 18.00 avslutter vi med felles middag for deltakere og foreldre.

Betaling: Hele beløbet betales ved tilmelding. Se bestillingsbetingelser her.

Bestill nå:

Gå til Bestilling

Gi ditt barn sommerminner for Livet!

-Styrke, selvtillit, trivsel og felleskap i barnehøyde gjennom lek, aktivitet og utfordringer.

Vi oppfordrer deg til å melde på barna dine til vår sommerleir, hvor de vil skape minner og venner for livet, lære om naturen og seg selv, og ha det gøy under kyndig veiledning av vårt dedikerte personale. Gi barna dine muligheten til å utforske naturens verden og oppleve nye høydepunkter og finne eventyr i hjertet av naturen -langt vekk fra skjerm og mobiltelefon.
Klar til å delta? Å overvinne utfordringer gir barna en følelse av prestasjon og mestring.
Meld på nå for å reservere en plass til din lille eventyrer! Først til mølla.

Må ha det litt gøy
– ikke bare moro!

Våre aktiviteter

Bølge

Vi tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle aktiviteterne. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Juving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

vi tilbyr også

Bølge

Vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, tilbyr rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, packraft, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at vi padler rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel