Skip to main content

femkamp

Bølge

Et opphold hos Sjoa Familierafting handler om å ha det gøy og gjøre ting sammen med familien. Bruker dere halve dagen på rafting, er det fortsatt god tid til å gjøre andre ting.

Femkamp er en morsom aktivitet som involverer hele familien helt ned til 3 år. Dere velger fem av otte aktiviteter og utfordrer hverandre enten individuelt eller i lag.

Aktivitetene krever ulike ferdigheter, så alle har en sjanse for suksess. For å gi deg en idé; Å kaste pil på en ballong krever presisjon og konsentrasjon, samtidig som du må kunne bevege deg raskt når du løper sekkeløp. Vi planlegger kampen etter avtale, så den passer perfekt inn i programmet deres.

Læs mere

Ferietid er familietid. En tid for å være sammen og komme vekk fra hverdagen, elektroniske enheter og ting som avbryter viktige samtaler. Her handler det om å være i øyeblikket og ha mye tid sammen og gjøre morsomme ting.

I tillegg til femkamp kan dere også gjøre andre landbaserte aktiviteter hos Sjoa Familierafting, som for eksempel å gå en tur på opplevelsesstien. For å inspirere barn til å gå turer i naturen har vi laget en opplevelsessti full av små overraskelser. Se om dere kan finne alle de morsomme tingene vi har gjemt rundt omkring i skogen. Uten å si for mye kan vi røpe at det kan være fuglekasser, morsomme dyr eller steiner i knallfarger. Du kan til og med støte på små hindringer underveis. Dette er en morsom aktivitet, og barna vil fort være fullt fokuserte på oppgaven.

Vi tilbyr ikke bare aktiviteter til vanns og til lands, men også i lufta. For de som ønsker en luftigere opplevelse så kan vi anbefale en tur i Sjoa Klatrepark. Den ligger i fantastiske omgivelser i skogen ved Gudbrandsdalslågen. Vi har 3 forskjellige løyper samt en instruksjonsløype, som sørger for at alle er klare for utfordringene og vet nøyaktig hva de skal gjøre når de skal begi seg opp i trærne. Løypene er tett på hverandre, slik at gruppemedlemmene kan gå forskjellige løyper og likevel dele opplevelsen.

Ikke gå sulten

Når man er veldig aktiv, har man en tendens til å bli fort sulten. Når det skjer, kan dere kjøpe enkle måltider som hjemmelaget pizza, toast eller bakevarer. Dersom dere ønsker at vi skal servere måltider under oppholdet, anbefaler vi at disse forhåndsbestilles. Vi serverer frokost, lunsj og en 2-retters middag av de beste norske råvarer.

Nyt en rolig natt

Å være aktiv krever mye energi, så en god natts søvn er viktig. Hos Sjoa Familierafting tilbyr vi ulike typer overnatting. Ta gjerne med egen campingvogn, bobil eller telt og sett dette opp på vårt campingområde som har en vakker utsikt over Gudbrandsdalslågen, eller benytt dere av ett av våre overnattingsalternativer.

For de som ønsker en villmarksopplevelse så er det mulig å bo i lavvu ved bredden av Gudbrandsdalslågen. Det er en spesiell opplevelse og bringer dere enda nærmere naturen.

Vi har nyoppussede hytter med køyesenger og plass nok til en familie på inntil fem personer. Alle hyttene er utstyrt med kjøleskap og et lite kjøkkenbord slik at du kan servere måltider innendørs.

Vi har også et sjarmerende familierom på ca.30 m2 med to dobbeltsenger, kjøleskap, vannkoker, spisekrok og en vask. Det er plass til ekstra barneseng, dersom det skulle være behov for dette. Familierommet ligger i andre etasje på Nordre Stuggu, et vakkert hus fra 1745 med utsikt over både området og Gudbrandsdalslågen. Nordre Stuggu ligger sentralt på gården og de som overnatter her, har tilgang til sanitæranlegg og gjestekjøkken.

Starttid
Etter avtale

Pris
Kr. 195,- pr. person

Varighet
Varierer

Aldersgrense
3 år

Pilkast på ballong

Sekkeløp

Ball i kurv

Ball på blink

Blikkboksbowling

Puslespill

Tårnbygging

Trillebårløp

Våre aktiviteter

Bølge

Vi tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle aktiviteterne. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Juving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

vi tilbyr også

Bølge

Vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, tilbyr rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, packraft, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at vi padler rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel