Skip to main content

Veibeskrivelse

Bølge

Sjoa Familierafting og Sjoa Klatrepark holder til i Gudbrandsdalen mellom Sjoa og Otta, helt inntil elva Gudbrandsdalslågen.
Vi har den beste beliggenheten for rafting på Gudbrandsdalslågen.

Avstander til Sjoa Familierafting og Sjoa Klatrepark

Oslo 280 km
Trondheim 250 km
Bergen 487 km
Otta 7 km
Vinstra 21 km
Sjoa ved E6 4 km

Reiser du kollektivt

Dere kan komme til oss med tog nordfra eller sørfra. Nærmeste stasjon er Otta.

Du kan også komme til oss med buss. Sjekk om bussen stopper på Sjoa eller på Varphaugen, og hvis den ikke stopper på noen av disse stedene så er det avstigning på Otta.

Henting på Otta stasjon avtales med oss på forhånd.

Med bil

Med bil sør fra følg E6 4 km nord for Sjoa. Med bil nord fra følg E6 sørover 7 km sør for Otta.

Fra vest (Lom, Stryn, Sogn):
Kjør til Otta, deretter 7 km sørover på E6, så ligger vi på høyre hånd.

Fra Fagernes, Beitostølen, Gjende:
Kjør FV 51 nordover til Randsverk. Her tar dere til høyre mot Sjoa, FV 257 og følger den helt til tettstedet Sjoa. Kjør nordover på E6, så ligger vi på venstre hånd etter 4 km.

om oss

Bølge

Sjoa Familierafting og Sjoa Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på Varphaugen med unik og idyllisk beliggenhet helt inntil Gudbrandsdalslågen. Dette gjør at vi har det beste utgangspunktet for familierafting, samt at vi kan tilby flere barnevennlige naturopplevelser på stedet.

Området rundt

Bølge

Det er mange muligheter i området rundt Varphaugen og Sjoa Familierafting og Sjoa Klatrepark. Med vår flotte beliggenhet mellom Jotunheimen nasjonalpark og Rondane nasjonalpark gir dette muligheter for dagsturer med barn i fantastisk fjellterreng. Det er kort vei til Dovrefjell for moskussafari, eller til Heidal for fjellridning. Det er heller ikke så veldig langt til Glittersjå Fjellgård.

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel