Skip to main content

Klassetur

Bølge

Bli med oss på en uforglemmelig klassetur, der barn under 15 år kan oppleve spenningen av rafting på Gudbrandsdalslågen. Med vår unike beliggenhet like ved elva, har vi det perfekte utgangspunkt for rafting og andre vannaktiviteter. Rafting turene starter direkte fra gården, så det er minimalt med busstransport. Dette er ikke bare en tur, men en reise fylt med teambuilding, naturutforskning og adrenalinfylte opplevelser som vil styrke båndene blant elevene i klassen.

Vi kan tilby flere forskjellige opplegg, som er spesielt rettet mot barn under 15 år, med flere eller færre aktiviteter. Turene kan kombineres med en tur i fjellet på egen hånd. Klasseturen til Sjoa Familierafting gir ikke bare en dose spenning og moro, men skaper også et fellesskap og minner som vil vare livet ut.

Vi har egen prisliste for skoleklasser. Kontakt oss for forslag til program og priser.

Nedenstående er kun forslag til en klassetur.

Les mer

I tillegg til rafting har vi flere aktiviteter å velge mellom; Juving, klatrepark, Stand Up Paddle Board, femkamp og mer. Vi har god plass med mange grønne uteområder til fri disposisjon og egen strandlinje med fine bade-og fiskeplasser. Vi har ulike overnattingsmuligheter. Eget telt, lavuu eller hytter. All maten kan kjøpes hos oss, men elevene kan også ordne dette selv i vårt gjestekjøkken eller ved bålplassen. Hvis elevene selv skal ordne seg med mat, anbefaler vi at det på forhånd er en plan på måltidene.

Dag 1: Ankomst og Hytteopplevelse

Ved ankomst til Sjoa Familierafting blir dere møtt av erfarne guider som vil sørge for en trygg og morsom opplevelse. Etter en kort velkomstbriefing går turen til hyttene, hvor elevene vil tilbringe natten. Hyttene ligger omgitt av vakker natur, og dette gir en flott mulighet for å bygge fellesskap og dele forventningene til morgendagens eventyr.

Dag 2: Rafting på Gudbrandsdalslågen & Sjoa Klatrepark

Dagen starter med en solid frokost for å gi energi til dagens aktiviteter, som starter med klatreparken, en oase av høye trær, tau og utfordrende stier. Her får elevene muligheten til å teste sine grenser og styrke samarbeidet gjennom en rekke klatre- og balanseaktiviteter. Klatreparken tilbyr ulike vanskelighetsgrader, slik at alle kan delta uavhengig av erfaring.

Erfarne instruktører vil veilede klassen gjennom klatreelementene, og elevene kan utforske tauene i sitt eget tempo. Klatreparken gir ikke bare en fysisk utfordring, men også en sjanse til å bygge tillit, mestre redsel og styrke samarbeidet gjennom morsomme og utfordrende oppgaver i høyden.

Etter en velfortjent lunsj fortsetter klassen med rafting på Gudbrandsdalslågen. Raftingen blir ledet av erfarne guider og tilpasses deltakernes alder og ferdigheter, med en gradert vanskelighetsgrad fra 2-3. Underveis vil elevene oppleve Gudbrandsdalslågen, fra flatt vann hvor det er mulig å svømme i elva og få kjenne på hvor mye krefter det er i vannet, til de brattere og mer utfordrende partiene, hvor lagspillet i båten er viktig for å kunne navigere gjennom. Det er også en flott naturopplevelse, og det skapes minner for livet. Sikkerhet er alltid i fokus, og våre guider vil veilede klassen gjennom hvert stryk og sikre en trygg, men spennende opplevelse.

Evaluering og Avslutning

Etter en dag fylt med latter, utfordringer og samarbeid, blir det middag i spisesalen. Vi serverer god, hjemmelaget mat som kan tilrettelegges etter behov. Mette og gode returnerer elevene til hyttene for en kveld med avslapning, sosialt samvær, og refleksjon over dagens aktiviteter. Her kan elevene dele sine tanker og erfaringer, og lærere kan diskutere læringselementene i aktiviteten. Dette legger til en ekstra dimensjon til klasseturen, og elevene vil ta med seg ikke bare minner fra raftingen, men også mestringsfølelsen fra klatreparken, skapt gjennom teamwork og individuell utfordring.

Kvelden avsluttes med bålkos og overnatting i hytte.

Dag 3: Frokost og avreise

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel