Skip to main content

SUP guidet tur
for hele familien

Bølge

Bli med oss på en guidet Stand Up Padle tur. Aktiviteten SUP er en forkortelse for Stand Up Paddleboarding. Du kan ligge og slappe av mens du flyter sakte med elven. Du kan sitte eller stå og padle, eller utføre akrobatiske øvelser eller yoga om du vil. Du er med på en flot stand up paddleboarding tur på Lågen i naturskjønne omgivelser. Lågen er en stille elv med stort volum, der vi på et stykke av elva mellom Otta og Varphaugen, kan utfordre elva med øvelser og lek underveis. Både store barn og små barn kan være med på SUP.

Starttid
10.30 og 15.00

Pris
Kr. 600,- pr. person (min. 4 deltakere)

Varighet
3-4 timer

Aldersgrense
Min. 8 år. Alle barn under 12 år skal være i følge med foreldre.

Turen foregår i et behagelig tempo, og alle i familien kan være med. Turen starter med en kort introduksjon til SUP utstyret, og de grunnleggende teknikkene for å kunne stå opp og holde balansen på Stand Up Padleboardet. Du lærer også å utføre lette svinger for å kunne manøverere enklere på elva.

Vi padler langs naturskjønne omgivelser og kjenner på elvenes kraft før turen avsluttes med at vi padler inn til oppmøtestedet.

Våre Stand Up Paddle guider har flere års erfaring. Det legges vekt på sikkerhet og utgangspunktet er familiens eller gruppens nivå i forhold til hvordan vi utfordrer elva og oss selv. Alt utstyret dere trenger på turen er inkludert i prisen.

Våre aktiviteter

Bølge

Vi ønsker å kunne tilby aktiviteter for barn i alle aldre.
Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tilbudet vårt, og det kommer flere aktiviteter inn mot sommeren 2022.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Familiejuving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

Vi tilbyr også

Bølge

I samarbeid med vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, kan vi tilby rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, ducky, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at det padles rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel