Skip to main content

SUP guidet tur
for hele familien

Bølge

SUP er en forkortelse for Stand Up Paddle board. Bli med oss på en guidet SUP-tur i naturskjønne omgivelser på Gudbrandsdalslågen. Det er en veldig morsom aktivitet og guiden instruerer hvordan dere kan bruke padlebrettet på mange forskjellige måter og komme sikkert til målet. Du kan for eksempel ligge og slappe av mens du flyter sakte med elva. Du kan sitte på brettet og padle med armene eller stå på brettet og bruke åren for å bevege deg framover. Du kan til og med utføre akrobatiske øvelser eller yoga om du vil.

Gudbrandsdalslågen er en elv med stort volum. Vi padler på et stykke av elva mellom Otta og Varphaugen hvor den flyter stille og rolig i sin ferd sørover dalen. Vi utfordrer elva med øvelser og lek underveis, og turen avsluttes ved at vi padler inntil land ved Varphaugen.

Les mer

Sjoa Familierafting har fokus på vannaktiviteter for familier med barn over 6 år. Det er likevel mange flere aktiviteter enn bare vannaktiviteter. Barn ned til 3 år kan være med på de landbaserte aktivitetene. Dersom dere ønsker en aktivitetsdag med hele familien, er det rom for å supplere en SUP tur med en tur i Sjoa Klatrepark, familierafting, juving eller en tur på opplevelsesstien. Dere kan også velge å bare slappe av og gå en tur langs elva eller et besøk til den fine sandstranden vår.

Hvis dere blir sultne er det mulig å kjøpe enkle måltider som hjemmelaget pizza eller toast hos oss eller dere kan benytte gjestekjøkkenet vårt. Om dere overnatter hos Sjoa Familierafting – det kan være på campingplassen eller i én av våre hytter– og ønsker at vi skal servere måltider under oppholdet, må disse forhåndsbestilles. Vi serverer både frokost, lunsj og barnevennlig 2-retters middag.

Starttid
10.30 og 15.00

Pris
Kr. 600,- pr. person (min. 4 deltakere)

Varighet
3-4 timer

Aldersgrense
Min. 8 år. Alle barn under 12 år skal være i følge med foreldre.

Turen foregår i et behagelig tempo, og alle i familien kan være med. Turen starter med en kort introduksjon til SUP-utstyret og de grunnleggende teknikkene for å kunne stå opp og holde balansen på Stand Up Paddleboardet. Du lærer også å utføre lette svinger for å enklere kunne manøvrere på elva.

Vi padler langs naturskjønne omgivelser og kjenner på kreftene i elva, før turen avsluttes ved at vi padler inn til Varphaugen som også var oppmøtestedet for turen, så dere kommer tilbake til utgangspunktet og ingen transport er nødvendig etter endt tur.

Våre Stand Up Paddle-guider har flere års erfaring. Det legges avgjørende vekt på sikkerhet. Utgangspunktet er familiens eller gruppens ferdigheter og ambisjoner i forhold til hvordan vi utfordrer elva og oss selv. Alt utstyr dere trenger på turen er inkludert i prisen.

Våre aktiviteter

Bølge

Vi tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle aktiviteterne. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Juving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

vi tilbyr også

Bølge

Vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, tilbyr rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, packraft, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at vi padler rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel