Skip to main content

Opplevelsessti

Bølge

For å inspirere barn til å utforske de unike omgivelsene til Sjoa Familierafting, har vi laget en opplevelsessti full av små overraskelser.

Ta med barna dine en tur i skogen å se om dere klarer å finne alle de rare tingene vi har gjemt der ute blant mose og steiner. Uten å si for mye kan vi røpe at det kan være morsomme dyr eller steiner i spreke farger, eller fuglekasser. Her må man tenke både fugl og fisk. Dere kan til og med møte noen små hindringer underveis på veien.

Dette er en morsom aktivitet, og barna vil fort være fullt fokusert på oppgaven med å finne tingene.

Opplevelsesstien passer for barn i alle aldre, og den er tilgjengelig for oppdagelsesferd hele sesongen.

Læs mere

Unik beliggenhet

Sjoa Familierafting holder til på Varphaugen gård som er omgitt av flott natur, og vi ønsker at våre gjester skal utforske så mye av området som overhodet mulig når de kommer på besøk. En god måte å gjøre dette på er å gå på opplevelsesstien. Barn vil kanskje ikke alltid gå tur, men når det er et ”mysterium å løse” på veien, pleier det å hjelpe på motivasjonen.

Opplevelsesstien gjør det morsomt å gå en tur. Langs stien er det plassert forskjellige objekter, og barna utfordres til å finne disse. Vi har også laget små hindringer på veien for at stien skal være både morsom og utfordrende.

Som navnet tilsier, har Sjoa Familierafting fokus på familieaktiviteter for barnefamilier med barn inntil 15 år. Hos oss kan du drive med mange forskjellige aktiviteter, noen på vann, andre på land og noen i lufta.

Vannaktivitetene inkluderer familierafting, SUP og juving. Hvis dere ønsker å gjøre noe som ikke involverer vann, foreslår vi at dere besøker Sjoa Klatrepark.

Blir dere sultne, kan dere enten bruke en våre bålpanner til grilling, eller du kan kjøpe enkle måltider som pizza eller toast. Dersom du ønsker at vi skal servere måltider, bør disse forhåndsbestilles. Vi serverer både frokost, lunsj og 2-retters middag. Vi har også et lite gjestekjøkken disponibelt, dersom dere ønsker å stå for maten selv.

Kom tett på naturen

Hos Sjoa Familierafting tilbyr vi ulike typer overnatting. For de som ønsker en villmarksopplevelse så er det mulig å bo i lavvu ved bredden av Gudbrandsdalslågen. Det er en spesiell opplevelse og bringer dere enda nærmere naturen.

Vi har nyoppussede hytter med køyesenger og plass nok til en familie på inntil fem personer. Alle hyttene er utstyrt med kjøleskap og et lite kjøkkenbord slik at dere kan servere måltider innendørs.

Vi har også et nyoppusset familierom på ca.30 m2 med to dobbeltsenger, kjøleskap, spisekrok, vannkoker og en vask. Det er plass til ekstra barneseng, dersom det skulle være behov for dette noe som gjør at familierommet er perfekt for familier med de aller minste barna. Familierommet ligger i andre etasje på Nordre Stuggu, et sjarmerende hus fra 1745 med utsikt over både området og elva. Nordre Stuggu ligger sentralt på gården og de som overnatter her benytter seg av sanitæranlegget som ligger sentralt på gården. Dere vil også ha tilgang på et enkelt felleskjøkken, desom dere ikke ønsker å bestille måltidene hos oss.

Våre aktiviteter

Bølge

Vi tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle aktiviteterne. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Juving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

vi tilbyr også

Bølge

Vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, tilbyr rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, packraft, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at vi padler rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel