Skip to main content

feriepakke for familier

Bølge

For å gjøre sommerferien så enkel som mulig for dere å planlegge, har vi satt sammen en familieferiepakke full av morsomme aktiviteter. Alle aktivitetene er tilrettelagt for familier med barn fra 10 år og oppover og gir dere fire dager, fullspekket med spennende aktiviteter, som strekker seg fra bunnen av dalen og opp på fjellet, til vanns, til lands og i lufta.

Vi har to typer overnatting for å gi dere ulike opplevelser, vi serverer hjemmelaget frokost, lunsj og middag og dere deltar både på rafting, juving, en guidet SUP tur, femkamp, en tur i Sjoa Klatrepark og en dag med fjelltur eller annen aktivitet i egen regi, vi vil gi dere noen forslag dersom det er ønskelig.

Les mer

På tide å prøve nye ting ?

Sommerferien er den riktige tiden for å prøve noe dere aldri har prøvd før. Det er også den perfekte tiden å være ute og nyte naturen. En tid for å være sammen som familie og komme vekk fra hverdagen, elektroniske enheter og ting som avbryter viktige samtaler. Her handler det om å være i øyeblikket og ha mye tid sammen og gjøre morsomme ting. Alt dette er mulig hos Sjoa Familierafting.

Ferietid er familietid

Familieferiepakken som vi har satt sammen, introduserer dere for forskjellige spennende aktiviteter. Rafting er kjerneaktiviteten vår, det er en morsom aktivitet hvor vi bruker oppblåsbare flåter for å ta oss nedover elva. Generelt sett elsker vi alle aktiviteter som foregår på Lågen.

Juving er et annen spennende aktivitet. Når du klatrer opp og rappellerer ned, svømmer i kulper og hopper fra klipper, føler du deg virkelig levende. Det er en god følelse å bruke kroppen på mange forskjellige måter, samtidig som dere nyter den utrolige naturen i Norge.

SUP er en forkortelse for Stand Up Padle, og det er en veldig morsom vannaktivitet der du kan bruke padlebrettet på forskjellige måter. Turen er guidet og du kan lene deg tilbake og slappe av mens du flyter langsomt nedover elven. Du kan sitte eller ligge på brettet og padle med armene eller stå på brettet og bruke åren for å bevege deg framover.

Sjoa Familieraftings beliggenhet er i Gudbrandsdalen mellom de store nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Det er derfor nærmest en selvfølge å bruke en dag til fottur når dere er på disse kanter. Vi har forslag på 3 forskjellige ruter med forskjellig vanskelighets grad, så dere har mye å se fram til. Skulle dere ønske å gjøre noe annet enn å gå fjelltur så kan vi anbefale en tur til Glittersjå Fjellgård som ligger en liten times kjøring fra Varphaugen.

Femkamp er en morsom aktivitet som involverer hele familien, også barn fra 3 år. Dere velger 5 av 8 aktiviteter og utfordrer hverandre enten individuelt eller i lag. Aktivitetene krever ulike ferdigheter, så alle har en mulighet for suksess innen familien.

Sjoa Klatrepark ligger i skogen ved Lågen i flotte omgivelser. Det er 3 forskjellige løyper samt en instruksjonsløype. Denne vil sørge for at alle er klare for utfordringen og vet nøyaktig hva de skal gjøre. De 3 løypene ligger tett, så selv om dere går forskjellige løyper, kan dere holde noe kontakt og i ettertid dele opplevelsen.

Hvis du foretrekker det, kan du mot et tillegg i prisen, bo i et familierom som ligger i andre etasje i et sjarmerende, gammelt hus fra 1745. Rommet er på ca. 30 m2 og har to dobbeltsenger, god plass til barneseng, kjøleskap, en vannkoker og en vask. Det har flott utsikt over både området og Lågen.

Møt vårt søsterselskap

Sjoa Familierafting har et søsterselskap, Sjoa Rafting AS. De to selskapene tilbyr aktiviteter for ulike aldersgrupper. Mens Sjoa Familierafting satser på familieaktiviteter, tilbyr Sjoa Rafting AS aktiviteter for gjester fra 15 år og oppover.

De to selskapene ligger ikke langt fra hverandre, og de jobber tett sammen. Har du barn i ulike aldre er du selvfølgelig velkommen til å bestille aktiviteter hos begge selskapene. Vi vil gjerne gi deg råd om hvordan du får det beste ut av oppholdet ditt.

Pakken inneholder følgende:

Tre netter i hytte
En natt i lavvu
Fire frokost
To varme lunsj og to matpakker
Tre middager
En familieraftingtur
Tre timer i klatreparken
En dagstur juving
En dag fjelltur eller annen aktivitet i egen regi
En guidet SUP-tur på Lågen
En runde med femkamp

Kr. 4500,- pr. barn til og med 15 år.
Kr. 5020,- pr. person fra 16 år og oppover.

Det er inkludert full forpleining med unntak av drikkevarer. Sengetøy er inkludert for overnatting i hytte, mens dere må ha med sovepose og liggeunderlag for overnatting i lavvu. Dersom dere mangler sovepose og liggeunderlag så kan dette leies for kr. 100,- pr. sett.
Vi gjør oppmerksomme på at dere må sørge for egen transport til juving og fjelltur, dersom annet ikke er avtalt.

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel