Familierafting

Bølge

Med vår unike beliggenhet like ved Gudbrandsdalslågen så har vi de absolutt beste forutsetninger for å gi deg og din familie en rafting opplevelse som passer for hele familien. Guiden tilpasser turen etter deltakernes ønsker, ferdigheter og kvalifikasjoner og sørger for en trygg og morsom opplevelse for alle. Bilder fra turen er inkludert i prisen.

Familierafting Lågen

Starttid
09.30, 12.15 og 15.30*

Pris
Kr. 775,- pr. person
Bilder fra turen er inkludert i prisen.

Varighet
ca. 2,5 time

Aldersgrense
Fra 6 år

*I perioden fra 26. juni til 7. august tilbyr vi familierafting på Ottaelva hver søndag kl. 15.30, så på disse dagene er det ikke tur på Lågen kl. 15.30.

Familieturen på Lågen er en super intens og opplevelsesrik rafting tur, hvor deltakerne møter den beste  familieraftingen uten lange transportetapper på elva, hvor barna riskerer å bli kalde.

Vi starter med utdeling av utstyr på Varphaugen før vi går til flåtene og rett i elva. Etter grundig sikkerhetsinstruksjon ved elva settes flåtene direkte på elva og vi har da ca. 7-8 km med padling. Vi bygger opp turen og begynner på rolig elv hvor vi får nødvendlig instruksjon og trening for deretter å utfordre elva, hoppe i vannet og svømme i strømmen. Turen byr på fart og spenning, og det er mange muligheter for å leke og bade fra flåtene.

Når turen er slutt blir vi hentet av bussen og kjørt tilbake til startstedet, Varphaugen hvor deltakerne kan dusje og kose seg med is eller vafler eller annet fra kafeen, mens de ser på bilder fra turen.

Alt utstyret dere trenger på turen, samt bilder er inkludert i prisen.

Familierafting Ottaelva

Søndagene i perioden fra 26. juni til 7. august.

Starttid
15.30

Pris
Kr. 775,- pr. person
Bilder fra turen er inkludert i prisen.

Varighet
Ca. 4 timer (inkl. busstransport)

Aldersgrense
Fra 6 år

Ottaelva er regulert, men hver søndag fom. 26. juni tom. 7.august tilbyr vi familierafting på Ottaelva klokken 15.30. Turen starter med utlevering av utstyr på Varphaugen. Vi skifter før vi setter oss i bussen og kjører til startstedet for turen. Etter grundig sikkerhetsinstruksjon settes flåtene på elva, og vi padler oss gjennom stryk som Sveitserosten og Zambesi, før det åpnes opp for lek og moro, samt hopping fra klipper langs elva.

Når turen er slutt, blir vi hentet av buss og kjørt tilbake til Varphaugen, hvor gjestene kan ta en dusj og skifte til tørt tøy. Alt utstyret dere trenger på turen, samt bilder er inkludert i prisen

På grunn av busstransport begge veier, varer turen på Ottaelven ca. 4 timer, som er ca.1,5 timer lengere enn vår familierafting tur på Lågen.

Våre aktiviteter

Bølge

Vi ønsker å kunne tilby aktiviteter for barn i alle aldre.
Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tilbudet vårt, og det kommer flere aktiviteter inn mot sommeren 2022.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Familiejuving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

Vi tilbyr også

Bølge

I samarbeid med vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, kan vi tilby rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, ducky, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at det padles rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel