Skip to main content

familierafting

Bølge

Sjoa Familierafting tilbyr rafting for familier med barn fra 6 år og oppover. Med vår unike beliggenhet helt inntil Gudbrandsdalslågen, så har vi de absolutt beste forutsetninger for å gi deg og din familie en rafting opplevelse som passer for hele familien. Guiden tilpasser turen etter deltakernes ønsker, ferdigheter og kvalifikasjoner og sørger for en trygg og morsom opplevelse for alle. Se video fra vår familierafting.

Les mer

Er dere en aktiv familie, vil alle medlemmer nyte opplevelsen av rafting. Følelsen av å være i flåten og følge strømmen i elva vil gi alle et adrenalinrush. Raftingturen i seg selv byr på fart og spenning, og dere vil også få muligheten til å leke og svømme med strømmen i elva samt hoppe i vannet fra flåtene. Det er morsomt og det er utfordrende, og det er uten tvil en opplevelse dere aldri vil glemme. Det er ikke 8 kilometer med flatt vann, men en god blanding av rolige partier, morsomme og utfordrende stryk og masse lek og moro. Og til deg som lurer på om familierafting er for kjedelig for poden på 12 eller 13 år; Nei, det er det ikke!

Dere får alt utstyr dere trenger for turen. Hvis det er litt kjølig vær, kan det være smart å ha ull -eller superundertøy under våtdrakten. Ellers er badetøy tilstrekkelig dersom det er varmt i været.

Er alle deltakerne over 15 år, anbefaler vi rafting på Sjoa med Sjoa Rafting AS, vårt søsterselskap, som tilbyr rafting for deltakere fra 15 år. Det er ulike nivåer av raftingutfordringer slik at du kan delta enten du er nybegynner eller erfaren rafter.

Ønsker dere å prøve andre vannaktiviteter hos Sjoa Familierafting, tilbyr vi både juving og SUP. Det er også mulig å bade, eller fiske i elva. Det er en fin sandstrand svært nær gården. Vil du holde deg tørr, så kan vi anbefale en tur i Sjoa Klatrepark eller utforske opplevelsesstien.

Bo & spise

Hvis dere blir sultne kan dere enten bruke vårt enkle gjestekjøkken til matlaging, dere kan grille, eller kjøpe enkle måltider som hjemmelaget pizza eller toast hos oss. Dersom dere ønsker at vi skal servere måltider under oppholdet, må disse forhåndsbestilles. Vi serverer både frokost, lunsj og en 2-retters middag. Alle måltider er hjemmelaget av gode norske råvarer – så kortreist som mulig.

For å samle energi til en dag på elva, er det godt med en god natts søvn. Hos Sjoa Familierafting tilbyr vi ulike typer overnatting. Vårt campingområde for campingvogn, bobil og telt, har vakker utsikt over Gudbrandsdalslågen. For de som ønsker en opplevelse av villmark, så er det å bo i lavvu ved bredden av Gudbrandsdalslågen, en spesiell opplevelse som bringer dere enda nærmere naturen.

Vi har nyoppussede hytter med køyesenger og plass nok til en familie på inntil fem personer. Alle hyttene er utstyrt med kjøleskap og et lite kjøkkenbord slik at du kan servere måltider innendørs.

Vi har også et koselig familierom på ca.30 m2 med to dobbeltsenger, spisekrok, kjøleskap, vannkoker og en vask. Det er plass til ekstra barneseng, dersom det skulle være behov for dette. Familierommet ligger i andre etasje på Nordre Stuggu, et vakkert hus fra 1745 med utsikt over både området og Gudbrandsdalsågen. Nordre Stuggu ligger sentralt på gården og tett på sentralt sanitæranlegg og gjestekjøkken.

Familierafting Lågen

Starttid
10.00 og 14.00

Pris
Kr. 810,- pr. person

Varighet
ca. 2,5 time

Aldersgrense
Fra 6 år

Bestill her

For rafting i mai og september,
kontakt oss på epost: booking@sjoafamilierafting.no eller telefon: 47660680

Familieturen på Lågen er en super intens og opplevelsesrik rafting tur, hvor deltakerne møter den beste  familieraftingen uten lange transportetapper på elva, hvor barna riskerer å bli kalde.

Vi starter med utdeling av utstyr på Varphaugen før vi går til flåtene. Etter grundig sikkerhetsinstruksjon ved elva settes flåtene direkte på elva og vi har da ca. 7-8 km med padling. Vi bygger opp turen og begynner på rolig elv hvor vi får nødvendlig instruksjon og trening for deretter å utfordre elva, hoppe i vannet og svømme i strømmen. Turen byr på fart og spenning, og det er mange muligheter for å leke og bade fra flåtene.

Når turen er slutt blir vi hentet av bussen og kjørt tilbake til startstedet, Varphaugen hvor deltakerne kan dusje og kose seg med is, vafler eller annet fra kafeen, mens de ser på bilder fra turen.

Alt utstyret dere trenger på turen er inkludert i prisen.

Våre aktiviteter

Bølge

Vi tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle aktiviteterne. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Instagram og Facebook.

Familierafting

Sjoa Klatrepark

Juving

SUP

Opplevelsessti

Femkamp

vi tilbyr også

Bølge

Vårt søsterselskap Sjoa Rafting AS, tilbyr rafting på Sjoa, samt juving, elvebrett, packraft, paintball m.m. for deltakere fra 15 år og oppover.

Sjoa Rafting AS ligger idyllisk til helt inntil Sjoa og de fleste turene ender med at vi padler rett inn i leiren.

Se mer på www.sjoarafting.no

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel